What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ "4 ΕΠΟΧΕΣ"

 Χειμερινή εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων! Μόνο 89€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι στον γραφικό ξενώνα 4 Εποχές! Φτιάξτε το πρωϊνό σας με σπιτικά υλικά που παρέχονται από τον Ξενώνα! Δυνατότητα διαμονής όλο τον χειμώνα!

 Παραδοσιακή φιλοξενία στη Ελάτη Τρικάλων!! Από 75€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για διαμονή σε standard room με τζάκι, υδρομασάζ και παραδοσιακό πρωινό στο νεόκτιστο Ξενώνα 4 Εποχές.
 79€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για δυο (2) Άτομα σε δωμάτιο με θέα και τζάκι, στην Ελάτη Τρικάλων στον μοναδικό ξενώνα 4Εποχές! Απολαύστε 3 ημέρες άψογης φιλοξενίας αντάξια μιας περιοχής με πλούσια ιστορία, μνημεία και φυσική ομορφιά. Ανακαλύψτε εικόνες που θα σας θυμίσουν πως κάποιες ξεχασμένες έννοιες, όπως ”εποχές”, ”σπιτική θαλπωρή”, ”αυθεντική φιλοξενία”, σε πείσμα των καιρών επιβιώνουν ακόμα! 

Παραδοσιακή φιλοξενία για 2 άτομα στη μαγευτική Ελάτη Τρικάλων με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό στο ζεστό και γραφικό περιβάλλον του νεόκτιστου Ξενώνα “4 εποχές”, κερδίζοντας έκπτωση έως και 44%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου