What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "4* AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT "

 Χριστούγεννα στην Πελοπόννησο!!! Επισκεφθείτε τους πιο γνωστούς προορισμούς της Πελοποννήσου με μια μοναδική οδική εκδρομή σε Καλαμάτα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Καρδαμύλη, Μυστρά, και διαμονή στο Akti Taygetos Conference Resort 4* στην Καλαμάτα που περιλαμβάνει ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) και εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική! Μόνο με 165€ το άτομο!

 Οι πιο γνωστοί προορισμοί της Πελοποννήσου σας περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα! 4ήμερη οδική εκδρομή σε Καλαμάτα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κορώνη, Καρδαμύλη & Μυστρά, με διαμονή στο Akti Taygetos Conference Resort 4* στην Καλαμάτα, ημιδιατροφή & εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, μόνο με 165 ευρώ /άτομο, από το Megia Travel.

'
 Oδική Εκδρομή στους πιο γνωστούς προορισμούς της Πελοποννήσου! 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στο Akti Taygetos Conference Resort 4* μόνο 165€!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου