What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ&ΦΩΤΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MEDITERRANEAN VILLAGE"

 Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 226€ από 455€ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου