What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KOUSTENIS VILLAGE HOTEL RESORT"


 Από 79€ Μόνο για ένα 3ήμερο ή Γιορτινό 4ήμερο, με πρωινό, welcome drink, late checkout, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο Πετρόκτιστο Koustenis Village, στην Όμορφη Δημητσάνα! Η Καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της Ορεινής Αρκαδίας και ιδιαίτερα της κοσμικής Δημητσάνας! Μοναδική Θέα και Ευρύχωρα Δωμάτια με Κύριο Χαρακτηριστικό την Πέτρα και το Ξύλο! Ισχύει και για τις Γιορτές!Αρχικής Αξίας 120€ - έκπτωση 34%
Ορεινή Αρκαδία! Διαμονή (ισχύει και για την περίοδο των εορτών) για 2 άτομα και ένα παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, στο πετρόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Koustenis Village", στην κοσμική Δημητσάνα Αρκαδίας! 39€ ανά διανυκτέρευση από Κυριακή έως Πέμπτη 45€ ανά διανυκτέρευση για Παρασκευή ή Σάββατο 175€ για 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο των εορτών
 Δημητσάνα: 79€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με πρωινό σε μπουφέ, στο KOUSTENIS VILLAGE Hotel & Resort! Απολαύστε την διαμονή σας στο ομορφότερο χωριό της ορεινής Αρκαδίας από Κυριακή έως Πέμπτη ή τα Σαββατοκύριακα με έξτρα χρέωση 10€. Ζήστε το μαγευτικό προορισμό της Δημητσάνας και περιηγηθείτε στην αρχοντική κωμόπολη με τη μοναδική ομορφιά που συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για ειδυλλιακά διαλείμματα από την καθημερινότητα! Αξία 140€ - Έκπτωση 44%.


Aπολαύστε ένα πολυτελές τριήμερο έως 30/4/2014 ή ένα γιορτινό 4ήμερο (23/12/13-6/1/14) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, late checkout με δυνατότητα ημιδιατροφής ή επιλογή διαμονής σε σουίτα με τζάκι & υδρομασάζ, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο ''Koustenis Village Hotel Resort'' στην γραφική Δημητσάνα Αρκαδίας - έκπτωση έως 34%!



 Χειμερινές εξορμήσεις στην Ορεινή Δημητσάνα! ΜΟΝΟ 79€ για ένα πλήρες 3-ήμερο -2 διανυκτερεύσεις - 2 ατόμων με πρωϊνό σε μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Koustenis Village! ΔΩΡΟ ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας!
 Δημητσάνα - 79€ από 200€ ( Έκπτωση 60,50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην στη Δημητσάνα, στο Πετρόχτιστο Koustenis Village σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για Ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00!
Από 79€ για ένα πολυτελές τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, late checkout με δυνατότητα ημιδιατροφής ή επιλογή διαμονής σε σουίτα με τζάκι & υδρομασάζ, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο ''Koustenis Village Hotel Resort'' στην γραφική Δημητσάνα Αρκαδίας, αρχικής αξίας έως 300€ - Έκπτωση έως 44%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου