What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΓΑΙΑ"

   Για εσάς που οι Άλπεις πέφτουν… μακριά και τα αυστριακά τοπία είναι ακριβά, το Καϊμακτσαλάν είναι ο απόλυτος προορισμός για τις ημέρες των Χριστουγέννων! Απολαύστε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τζάκι και ένα μπαούλο ξύλα την ημέρα με 180€! 

 119€ για ένα τριήμερο 2 ατόμων γεμάτο αίγλη και πολυτέλεια, με δύο διανυκτερεύσεις σε ένα από τα καταπληκτικά δίκλινα δωμάτια με τζάκι του "Γαία Καϊμάκτσαλαν" στα Λουτρά Πόζαρ, με πρωινό και prive spa καθώς και δυνατότητα παροχής μαθημάτων yoga & pilates στο χώρο ευεξίας του ξενοδοχείου, αρχικής αξίας 320€ - Έκπτωση 63%!!!!ΕΛΗΞΕ!!


120€ για ένα 3ήμερο (2 νύχτες) στο πολυτελές ξενοδοχείο Γαία Καϊμακτσαλάν, στα Λουτρά Πόζαρ - Λουτράκι Αριδαίας! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (Δωρεάν τα ξύλα), Πλούσιο Πρωινό, και ΔΩΡΟ μια ώρα prive spa, με θερμαινόμενη πισινά, χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνα! Αρχικής Αξίας 230€. Έκπτωση 48%.


Αριδαία, Λουτρά Πόζαρ Γαία Καϊμακτσαλάν! Από 100€ για 2 ή 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό!ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου