What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ- ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MONTANA HOTEL&SPA"

Φώτα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 219€ από 520€ ( Έκπτωση 58%)! Παρέχεται ένα Massage διάρκειας 20 λεπτών ή μία Θεραπεία Προσώπου της επιλογής σας καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

 3 Εορταστικές Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 269€ από 578€ ( Έκπτωση 53%)! Απολαύστε Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 449€ από 898€ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Buffet Menu και Μουσική! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παιδικά Πάρτυ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους. Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας!! Απολαύστε για 4 ημέρες τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου