What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"



 Πρωτοχρονια στην Πορταριά του Πηλίου!! 150€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο ALKISTIS Hotel, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τα 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για τις ημερομηνίες από 29 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου!!ΕΛΗΞΕ!!


 Πρωτοχρονιά στο υπέροχο Πήλιο! Ένα απο τα ωραιότερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel σας καλεί να καλωσορίσετε μαζί την νέα χρονιάΠαρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα. Late check in και late check out! ΕΛΗΞΕ!!
 ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ σε ένα απο τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 90 € αντί για 180€Παρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα.Late check in και late check out!ΕΛΗΞΕ!!

 Για ένα εορταστικό τριήμερο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα) με δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ημιδιατροφή ή με μόλις 139€ για 2 άτομα και 2 παιδιά έως 12 ετών και ημιδιατροφή στην μαγευτική Πορταριά Πηλίου στο Alkistis Hotel και αποδράστε τις γιορτές ποιοτικά και οικονομικά!ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου