What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΝΑΞΟΣ(ΚΑΣΤΡΑΚΙ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ


Νάξος - Καστράκι: 182€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα. Αξέχαστο τριήμερο σεμια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστρακι της Νάξου μπροστά από τηνυπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 220€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα τον Αύγουστο.Αξέχαστο εξαήμερο σε μια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστράκι τηςΝάξου μπροστά από την υπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκήάμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 132€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα τον Αύγουστο.Αξέχαστο τετραήμερο σε μια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστράκιτης Νάξου μπροστά από την υπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και τηνλευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 88€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα τον Αύγουστο. Αξέχαστοτριήμερο σε μια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστράκι της Νάξουμπροστά από την υπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 66€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Αξέχαστο τριήμερο σεμια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστρακι της Νάξου μπροστά από τηνυπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 165€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα. Αξέχαστο εξαήμερο σεμια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστράκι της Νάξου μπροστά από τηνυπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!
Νάξος - Καστράκι: 99€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Αξέχαστο τετραήμεροσε μια μοναδική και ήσυχη τοποθεσία στο Καστράκι της Νάξου μπροστά απότην υπέροχη παραλία με τα γαλάζια νερά και την λευκή άμμο! ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου