What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΒΙΒΑΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ/3-4-6ΗΜΕΡΟ


Ναύπλιο - Βιβάρι: 116€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα studio για τον Αύγουστο. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 225€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio για τον Αύγουστο. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 290€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα studio για τον Αύγουστο. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 135€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio για τον Αύγουστο. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 100€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 111€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 150€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 
Ναύπλιο - Βιβάρι: 90€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio για τον Αύγουστο. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου