What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 4-5-6ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ


Χαλκιδική 325€ για 6ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλατα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένηκουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. ΕΛΗΞΕ!!
Χαλκιδική 260€ για 5ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλατα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένηκουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. ΕΛΗΞΕ!!
Χαλκιδική 208€ για 5ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα ΚαλύβαΌλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένηκουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. ΕΛΗΞΕ!!
Χαλκιδική 260€ για 6ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα ΚαλύβαΌλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένηκουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. ΕΛΗΞΕ!!
Χαλκιδική 195€ για 4ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλατα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένηκουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. ΕΛΗΞΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου