What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* GREEN LIFE RESORT

 119€ το άτομο για ένα αξέχαστο 5ήμερο στη Βουλγαρία και το Μπάνσκο αποκλειστικά για τις Απόκριες (19-23 Φεβρουαρίου) με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο 4* Green Life Resort με πρωινό, μετακινήσεις με λεωφορείο από και προς Αθήνα, με συνοδεία έμπειρου συνοδού - συντονιστή από το Escape Team Travel!!

 Kαθαρά Δευτέρα - Απόκριες στο Bansko!! 4ήμερη εκδρομή 19-23 Φεβρουαρίου στο Bansko από 99€ το άτομο! Περιλαμβάνει διαμονή στο 4 αστέρων ξενοδοχείο GREEN LIFE SKI AND SPA RESORT, πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, ημιδιατροφή, ελεύθερη χρήση όλων των παροχών spa, μετακινήσεις με σύγρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Σόφια με ξενάγηση και ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican, από το Team Travel!Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 Be my valentine in Bansko!! 4ήμερη εκδρομή 11-15 Φεβρουαρίου για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Bansko από 99€ το άτομο! Περιλαμβάνει διαμονή στο 4 αστέρων ξενοδοχείο GREEN LIFE SKI AND SPA RESORT, πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, ημιδιατροφή, ελεύθερη χρήση όλων των παροχών spa, μετακινήσεις με σύγρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Σόφια με ξενάγηση και ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican, από το Team Travel!Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 4ήμερη εκδρομή στο Bansko από 99€ το άτομο! Περιλαμβάνει διαμονή στο 4 αστέρων ξενοδοχείο GREEN LIFE SKI AND SPA RESORT, πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, ημιδιατροφή, ελεύθερη χρήση όλων των παροχών spa, μετακινήσεις με σύγρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία, διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Σόφια με ξενάγηση και ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση Interamerican, από το Team Travel!Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 Πολυτελής Χειμερινή Απόδραση στο Μαγευτικό Bansko της Βουλγαρίας, με Πλούσιο 3ήμερο Πακέτο…σε Προκλητική Τιμή...με Διαμονή Δύο Ατόμων, (για την Περίοδο από 9 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου) σε Υπέροχο και Ευρύχωρο Studio (40 τ.μ.) με Πλούσιο Πρωινό και Δωρεάν Χρήση Spa, Πισίνας, Σάουνας και Γυμναστηρίου και Late Check Out, στο Eντυπωσιακό και Προβεβλημένο 4* Green Life Ski & Spa Resort Bansko! Με την Ποιοτική Υπογραφή του Κορυφαίου Ταξιδιωτικού Οργανισμού LG Travel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου