What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AKS PORTO HELI"

 198€ από 400€ ( Έκπτωση 51%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 599€ από 1200€ ( Έκπτωση 50%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 338€ από 676€ (Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στην παραλία της Χινίτσας με Shuttle Bus και χρήση ομπρέλας και 2 ξαπλωστρών στην παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου