What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ&ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ZANTE VIEW STUDIOS/LOFOS STUDIOS&PARADISE STUDIOS APARTMENTS

 Διακοπές στη Ζάκυνθο Για την Περίοδο Του Σεπτεμβρίου!!75€ από 125€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων, στο Paradise Studios Apartments, που βρίσκονται σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές του νησιού της Ζακύνθου, στο Λαγανά. Με την φιλοξενία τους και τη φιλική ατμόσφαιρα θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστες διακοπές. Έκπτωση 40%!!
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, και χαλαρώστε απολαμβάνοντας τις διακοπές σας σε ένα ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον, στα υπερπολυτελή studios του Zante View Studios. Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, για αξέχαστες διακοπές σε έναν μαγευτικό προορισμό με ξεχωριστή κουλτούρα! στο Lofos Studios στο Κερί Ζακύνθου. Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, στο Paradise Studios Apartments, στη Ζάκυνθο, σε ένα νησί που προσφέρει απλόχερα μοναδικές ομορφιές, για να τις ανακαλύψετε όλες! Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου