What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΚΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SANDY BEACH"

 ΠΑΣΧΑ στη Κω στο πιο όμορφο νησί της Δωδεκανήσου!149€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με all inclusive (american breakfast, γεύμα στο εστιατόριο, poolbar snack και παγωτό, βραδινό μπουφέ, ταβέρνα με ψητά της ώρας, ποτά και αναψυκτικά), early check in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, για Πολυτελές all inclusive Πάσχα με όλες τις ανέσεις, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (με διακρίσεις στο trivago, zoover, neckermann) στο Sandy Beach Hotel & Family Suites, στο Μαρμάρι Κως. Αρχική Αξία 300€. Έκπτωση 50%.

 Κως το Πάσχα!!! 149€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με all inclusive (american breakfast, γεύμα στο εστιατόριο, poolbar snack και παγωτό, βραδινό μπουφέ, ταβέρνα με ψητά της ώρας, ποτά και αναψυκτικά), early check in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, για Πολυτελές all inclusive Πάσχα με όλες τις ανέσεις, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (με διακρίσεις στο trivago, zoover, neckermann) στο Sandy Beach Hotel & Family Suites, στο Μαρμάρι Κως. Αξίας 300€. Έκπτωση 50%.

 149€ για 2 άτομα με 3 διανυκτερεύσεις (Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο και Κυριακή Πάσχα) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, καθημερινό πρωινό - γεύμα και δείπνο, σνακ, απεριόριστα ποτά και καφές, early check-in & late check-out και ένα παιδί έως 12 ετών δωρεάν, στο ξενοδοχείο "Sandy Beach" στην Κω αρχικής αξίας 300€ - Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου