What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΥΛΛΗΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ANASTASIA VILLAS

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΣΧΑ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MESSONGHI BEACH HOTEL"

 ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Κέρκυρα, στο Messonghi Beach Hotel μόλις 20 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, με 239€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Παρέχονται καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ (περιλαμβάνεται αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα το Μ. Σάββατο και γεύμα με παραδοσιακό οβελία, μουσική και χορό την Κυριακή του Πάσχα), απεριόριστη κατανάλωση σε ποτά, κρασί, βαρελίσιες μπύρες, αναψυκτικά, καφέ φίλτρου, τσάι, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες και για τις 8 πισίνες, ελεύθερη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, δραστηριότητες για παιδιά, βραδιές παραδοσιακών χορών και πολλά άλλα events! Απολαύστε ένα μοναδικό Κερκυραικό Πάσχα, μόλις 30' από το κέντρο της πόλης!

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΡΟΥΤΣΟΥ

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOTEL AKRORION

 Πολυτελές Πασχαλινό 3ήμερο ή 4ήμερο Απόδρασης, στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 Ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, με Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Ημιδιατροφή (Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα) & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel Akrorion! Πασχαλινή Απόδραση στη Φύση, στους πρόποδες του Βερμίου, για Μοναδικές Εξορμήσεις στην Πανέμορφη και Ιστορική Νάουσα και στο Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς Άλσος του Αγίου Νικολάου! 

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΜΑΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ " ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ "

ΜΑΛΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ SPLENDOUR RESORT

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΘΕΞΙΣ BOUTIQUE HOTEL

ΠΑΡΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZEFI HOTEL

ΑΜΟΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AEGIALIS HOTEL SPA & RESORT



 Πάσχα στο 4 αστέρων Aegialis Hotel Spa & Resort, στην Αμοργό! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 338€ από 676€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Welcome Drink, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου καθώς και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΛΗΜΝΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VAROS VILLAGE TRADITIONAL HOTEL

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HOTEL GALAXY

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SAN PANTELEIMON HOTEL

 Πάσχα στο San Panteleimon Hotel, στον Πλαταμώνα Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive Room, μόνο με 289€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι, Τσίπουρο, Κρασί και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Μουσικής! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για το καλωσόρισμα στο δωμάτιο καθώς και Τσουρεκι και Αυγά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AMALIA OLYMPIA HOTEL

 ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Αρχαία Ολυμπία, στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 410€ από 820€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και Χορό! Απεριόριστη κατανάλωση σε καφέδες, αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, αφεψήματα και νερό, καθώς και σε ζεστά και κρύα σνακ! Kid's Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, Face Painting, Κατασκευές και Δραστηριότητες, Φουσκωτά παιχνίδια! Προσφέρονται Τσουρέκια και Κόκκινα αυγά καθώς και Λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

 Εορταστική και όχι μόνο Απόδραση 5*...για την Περίοδο από 23 Μαρτίου έως 13 Απριλίου (συμπεριλαμβανομένου και του Πάσχα) στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας, Βραβευμένο και Ελληνικής Ιδιοκτησίας Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Μόλις από 79 ευρώ για 2ήμερο ή 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Πολυτελές Double Room (35-42 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής (&Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα για το Πάσχα) & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες του Spa & & Δωρεάν Χρήση Internet & Early Check in - Late Check Out! Προσιτή Πολυτέλεια, που θα σας μείνει Αξέχαστη!!!

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SMALL LUXURY NIKELLI HOTEL



 Για Μαγευτικό Πασχαλινό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα σε Deluxe Double Room με Tζάκι, με Πλούσιο Πρωινό & Πλήρες Αναστάσιμο Δείπνο με Μαγειρίτσα, Σαλάτα, Τσουρέκια, Αυγά & Εορταστικό Τραπέζι Ανήμερα του Πάσχα με Αρνί στην Σούβλα, Κοκορέτσι, Σαλάτες, Αυγά, Τσουρέκια & Welcome Drink και Early Check In - Late Check Out, στο Εντυπωσιακό Small Luxury Nikelli Hotel στο Ελατοχώρι Πιερίας! Πολυτελής Πασχαλινή Απόδραση στη Φύση, σ' ένα Εντυπωσιακό Περιβάλλον, με Υπέροχες Διαδρομές στην Καρδιά των Πιερίων Ορών!

ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

 Για Πολυτελή 4ήμερη Πασχαλινή Απόδραση Δύο Ατόμων σε Double Standard Room με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa (Jacuzzi & Sauna) , και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στον Διακριτικής Πολυτέλειας Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό στο Φαλακρό Δράμας! Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας και Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης, απολαμβάνοντας Σπιτική Φιλοξενία...Ποιοτικά και Οικονομικά!!!


 Για Πολυτελή 3ήμερη Διαμονή Δύο ατόμων σε Double Standard Room (από 30 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου) με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa (Jacuzzi & Sauna) , Μία Φιάλη Κρασί και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στον Διακριτικής Πολυτέλειας Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό στο Φαλακρό Δράμας! Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας και Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης, απολαμβάνοντας Σπιτική Φιλοξενία...Ποιοτικά και Οικονομικά!!! 

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ-4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ/ΠΑΣΧΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ "MYTHOS HOTEL"



 Για Μαγευτικό Εορταστικό και όχι μόνο…3ήμερο ή 4ήμερο, 2 Ατόμων σε Πολυτελές Double Room με Τζάκι (έως 31 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης και της 25ης Μαρτίου & για το Πάσχα) με Πλούσιο Πρωινό ή με Ημιδιατροφή, Welcome Drink, Ελεύθερη Χρήση των Χώρων του Spa και Early Check in - Late Check Out, στον Πανέμορφο Παραδοσιακό Ξενώνα Mythos Hotel στο Ελατοχώρι Πιερίας, στους πρόποδες του Χιονοδρομικού Κέντρου! Πέτρα, Ξύλο, Ζεστασιά, Μαγευτικό Τοπίο, Γαστρονομία, Παραδοσιακές γεύσεις και Οινογευστικό Ταξίδι στο Εντυπωσιακό Κελάρι του Μyhtos ...για μία Εμπειρία που θα σας μείνει Αξέχαστη!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VORAS RESORT HOTEL & SPA

ΠΗΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ XENIA RESIDENCE

ΓΥΘΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STAVROS TOU NOTOU BOUTIQUE HOTEL

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AMALIA KALAMBAKA HOTEL



 ALL INCLUSIVE το Πάσχα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 440€ από 880€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Κέρασμα κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και Χορό με την «Κωνσταντίνα» και την ορχήστρα της! Απεριόριστη κατανάλωση σε καφέδες, αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, αφεψήματα και νερό, καθώς και σε ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν! Kid's Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, Face Painting, Κατασκευές και Δραστηριότητες, Εργοστάσιο Σοκολάτας, Καραόκε και ομαδικά παιχνίδια! Προσφέρονται Τσουρέκια και Κόκκινα αυγά καθώς και Λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ AVANTI SUITES

ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΟΝΑΡ HOTEL

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ SPLENDOUR RESORT

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ TOKALIS BOUTIQUE HOTEL & SPA

 Πάσχα στο Tokalis Boutique Hotel & Spa, στη Νέα Αγχίαλο Βόλου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 185€ από 370€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, Κρασί και Τσίπουρο! Παρέχεται Welcome drink, xρήση της Sauna και του Hammam, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ " MESSINIAN BAY HOTEL 3* "

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ " TINOS VIEW LUXURY APARTMENTS "

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Superior Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα στην Τήνο, στο Τinos View Luxury Apartments! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ CRETA BEACH HOTEL&BUNGALOWS

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "FRANCISCO HOTEL"

ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ IRIA BEACH HOTEL

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ CRETA BEACH HOTEL & BUNGALOWS

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA ΚΑΙ MEDITERRANEAN RESORT

 Πάσχα στο 4 αστέρων Mediterranean Resort, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 478€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Πάσχα στην Κατερίνη, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα με συνοδεία Μουσικής το μεσημέρι και Light Dinner το βράδυ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΚΥΜΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ " KYMI PALACE "

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΡΑΣΤΩΝΗ

 89€ για 3 μέρες (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη στη Βυζίτσα Πηλίου! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, Πλούσιο σπιτικό πρωινό, Welcome drink, Late check out, καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 7 ετών! Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 50%.
 Πάσχα στην Βυζίτσα Πηλίου! 139€ για δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη στην Βυζίτσα Πηλίου! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, Πλούσιο σπιτικό πρωινό, Welcome drink, Late check out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 7 ετών!



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ 4* AKTI TAYGETOS-CONFERENCE RESORT

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ALPINA SUITES"

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ KACA ΚΑΛΝΤΑ

ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ & ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MARMARI BAY HOTEL"

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

 Τετραήμερο Αγίου Πνεύματος στα Λουτρά Αιδηψού, στο Alkistis Hotel! 99€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό ή 149€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και ημιδιατροφή! Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, late check out (18:00) και welcome drink!!
 Αποδράστε τον Ιούνιο στα Λουτρά Αιδηψού, στο Alkistis Hotel! 109€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό ή 159€ για 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό και ημιδιατροφή! Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών, late check out (18:00) και welcome drink!!