What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 59 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ARAHOVA INN

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "ΑΙΩΝ HOTEL"

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BEST WERSTERN LUCY HOTEL" ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NEFELES MAINALON RESORT"

 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "LIDRA HOTEL" ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "STEFANIA HOTEL"

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΘΕΑΣΙΣ SUITES

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL LEGEND***" ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΥΝΘΙΑ(ΙΣΧΥΕΙ Κ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

 69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό, στο Ξενώνα Κύνθια! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ REMOS VILLAS

 28η Οκτωβρίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου! 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " KENTRIKON HOTEL "

 Ορεινή Αρκαδία! 109€ με πρωινό ή 125€ με Ημιδιατροφή για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με early check in - late check out και ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά για τις βόλτες σας στο χωριό! Αποδράστε για ορειβασία, σκι, trekking, rafting, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και άλλες δραστηριότητες ή για να ξεκουραστείτε απλά μπροστά σε ένα τζάκι απολαμβάνοντας το μοναδικό τοπίο με ορμητήριο το Kentrikon Hotel στο ξακουστό για τους τεχνίτες πέτρας χωριό Λαγκάδια, στο κέντρο της Ορεινής Αρκαδίας!

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ 5ΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 Μοναδική και Απολαυστική Απόδραση 5*...που θα σας μείνει Αξέχαστη με Ένα Υπερπολυτελές Πλήρες Πακέτο Διαμονής, στο Μαγευτικό & Πανέμορφο Bansko, από 20 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου, και για την Εορταστική Περίοδο της 26ης και 28ης Οκτωβρίου! Μόλις από 69 ευρώ για 2ήμερο ή 3ήμερο 2 Ατόμων σε Πολυτελή Junior Suite (45-60 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Έκπτωση σε όλες τις Θεραπείες του Spa & Μια Φιάλη Κρασί και Φρούτα & Δωρεάν Χρήση Internet & Early Check in - Late Check Out ... στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας, Βραβευμένο και Ελληνικής Ιδιοκτησίας 5* Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια...για μία Αξέχαστη Εμπερία!!! 

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΜΠΡΙΖΗ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ 99 ΕΥΡΩ

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στα Σπιτάκια της Ιφιγένειας! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ"

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ


BENETIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 Η 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "AEROTICKETS.GR"

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΚΡΟΛΙΘΙ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΕ 49 ΕΥΡΩ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTO LOURBA HOTEL"

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL HARIS"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "HOTEL ELVETIA"

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SIMEON HOTEL"

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALPINA SUITES"

ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KARAVOSTASI BEACH HOTEL"

 Διαμονή στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, ανάμεσα στην Πάργα και στα Σύβοτα με 128€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο 3* Karavostasi Beach Hotel για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι, με Ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ), δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, early check in και late check out! Δίνεται η δυνατότητα και για Πλήρη Διατροφή! Απολαύστε 3 μοναδικές ημέρες δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία Καραβοστάσι με πολλές άλλες επιλογές από μοναδικές παραλίες και επισκεφτείτε την όμορφη Πάργα και τα ξακουστά Σύβοτα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 179 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "MAISONETTES VASO"

ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 'SILLELIS ROOMS"

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΛΟΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ 79 ΕΥΡΩ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "OTTOMAN TULIP HOTEL" ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 299 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ & ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΜΟΝΙΑ

 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Υδρομασάζ και Πλούσιο Πρωινό, στην Ορεινή Κορινθία στο Ξενώνα Αρμονία! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SKAMNOS BOUTIQUE HOTEL"

 125€ από 250€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου καθώς και χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 155 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ COSMOS HOTEL