What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΥΒΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ"

ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ZEFI HOTEL"

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PETRINO GUEST HOUSE"

ΤΟΛΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "NELLY HOTEL APARTMENTS"

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 129€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN RESORT ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HISTORY HOTEL KOSMOPOLIT"

ΝΑΞΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "NAXOS MAGIC VILLAGE"

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ STATHOPOULOS APARTMENTS 89€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 4 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένες Μεζονέτες δίπλα στη θάλασσα στο Stathopoulos Apartments μόλις 6χλμ από το Λεωνίδιο στον Όρμο Σαμπατικής. Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 40%.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "CHC GALINI SEA VIEW HOTEL"

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

 100€ για ένα 3ήμερο - 2 νύχτες στην μαγευτική Στεμνίτσα Αρκαδίας, στο Παραδοσιακό Ξενώνα Αρχοντικό Κολοκοτρώνη! Περιλαμβάνει διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με θέα, πλούσιο πρωινό σε buffet, late check out και διαμονή ενός παιδιού έως 6 ετών Δωρεάν. Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 40%.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ 99€

ΣΙΦΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 82€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΜΠΟΥΦΟΥΝΗΣ STUDIOS"

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DIAMANTIS STUDIOS"

ΣΥΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ 5*

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΑΓ,ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "PHILOTHEA"

 99€ από 248€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Για την Πρωτομαγιά και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! 

ΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ & ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 56€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA KORTHI"

ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL HARIS"


 3ήμερο 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και θέα θάλασσα και πισίνα, στο Hotel Haris στην πανέμορφη Χανιώτη της Χαλκιδικής για όλο το Μάιο.
 Για μία 3ήμερη ή 4ήμερη με 89€ (+1 διανυκτέρευση δώρο!) με πρωινό Πρωτομαγιάτικη και όχι μόνο απόδραση για δύο (2) άτομα στην Χανιώτη Χαλκιδικής, στο μαγευτικό και σπιτικό Hotel Haris! Έχετε δύο (2) ή τρεις (3) +1 δώρο διανυκτερεύσεις με πρωινό για όλο τον Μάϊο για να απολαύσετε την μαγική Χαλκιδική, τους άνετους χώρους φιλοξενίας, τα αρώματα της ανοιξιάτικης φύσης, την ποιότητα ζωής που σας αξίζει, χωρίς να σας κοστίζει! Και το καλοκαίρι πλησιάζει!!
 65€ για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε 2 διανυκτερεύσεις ή 89€ για 3 διανυκτερεύσεις μαζί μία ακόμη δώρο (σύνολο 4 διανυκτερεύσεις!) με πρωινό για 2 άτομα στο μαγευτικό "Hotel Haris" στη Χανιώτη Χαλκιδικής, αρχικής αξίας 106€ και 212€ αντίστοιχα- Έκπτωση έως 58%!!!

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 109€

 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PANORAMA RESORT"

 94€ από 240€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας σε Ευρύχωρο Πλήρως Εξοπλισμένο διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Panorama Resort! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
 Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, με 179€ από 360€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότας για να απολαύστε 4 ημέρες στη Φοινικούντα!Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 179€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GALINI WELLNESS SPA&RESORT"

 179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!!! 

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "METAXA APARTMENTS"

ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ANILIO PLAZA APARTMENTS&STUDIOS"

 89€ από 180€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχάρω Ηλείας, σε δίκλινο Studio στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 


 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* BEST WESTERN ZANTEP

 Διαμονή στη Ζάκυνθο στο 4* Best Western Zante Park Hotel για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 5 ετών, με 177€ για πακέτο Ημιδιατροφής (πρωινά και δείπνα) ή με 252€ για πακέτο ALL INCLUSIVE (πρωινά, γεύματα, δείπνα και απεριόριστη κατανάλωση σε ροφήματα, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοολούχα ποτά, σνακ και σάντουιτς) και ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου και πισίνας! Απολαύστε διαμονή υψηλών προδιαγραφών στον διάσημο Λαγανά Ζακύνθου, τον πιο όμορφο κόλπο του Ιονίου μια ανάσα από την πόλη και το αεροδρόμιο της Ζακύνθου!

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CORALI HOTEL ΜΕ 60€

 60€ από 120€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Κύμη Ευβοίας, στο Corali Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται δωρεάν οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Χρήση Μπιλιάρδου, Video Games, Hλεκτρονικών Yπολογιστών και 2 Ποδηλάτων για 2 ώρες, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά! 

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΘΕΑΣΙΣ SUITES"

 Ζήστε ένα.... Αξέχαστο 4ήμερο στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας! (ισχύει και για Πάσχα). Aπολαύστε 3 διανυκτερεύσεις σε μια από τις πέτρινες σουίτες, με jacuzzi και τζάκι, του Ξενώνα Θέασις Suites στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 άτομα, Πλούσιο πρωινό, Δωρεάν ξύλα για το τζάκι, Late check-out και Δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 10 ετών. Αρχικής αξίας 360€. Έκπτωση 61%.

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΕΥΒΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ARGO HOTEL'

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΣΗΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ/ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "IRENE STUDIOS"

 79€ από 160€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την Πρωτομαγιά! 

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ PARADISE STUDIO APARTMENTS


BANSKO ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "4* GRAND HOTEL BANSKO"

ΚΑΡΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DOHOS HOTEL EXPERIENCE"

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 23€/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GOLDEN BEACH HOTEL"

ΗΡΑΚΛΕΙΟ(ΓΟΥΒΕΣ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8€/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VILLA MARIE KELLY"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "DRYAS RESORT"

ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 22€/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DORANA STUDIOS&APARTMENTS"

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ(ΛΙΒΑΔΙ)ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ARHITEKTONIKI STUDIOS APARTS"