What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109€

ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129€

ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 169€

 Λιτόχωρο, Πολυτέλεια και Χαλάρωση στο Olympus Mediterranean 4*!! 169€ για ένα 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών, σε Superior δωμάτιο με τζάκι και θέα στον Όλυμπο ή την Θάλασσα, πλούσιο πρωινό, ελεύθερη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, υδρομασάζ και σάουνας, Early check-in και late check-out! Αρχικής Αξίας 240€. Έκπτωση 30%.



ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "4 ARKADIA RESORT" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 198ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 159€

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ASTERAS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MAREBLUE BEACH HOTEL 4*"

 ALL INCLUSIVE Πάσχα στην Κέρκυρα! 189€ για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις στο 4* Mareblue Beach Resort για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών, με καθημερινά πλούσια πρωινά, γεύματα και δείπνα σε μπουφέ ή a la carte, απεριόριστη κατανάλωση σε ντόπια (αλκοολούχα και μη) ποτά, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, χυμούς, snacks και παγωτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες για τις πισίνες, ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθημερινές δραστηριότητες για παιδιά στον παιδότοπο ή σε γήπεδα με εκπαιδευτές και άλλα events!!!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ 59€


  Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 119€ για τριήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, τζακούζι, τζάκι με δωρεάν ξύλα σε διώροφη μεζονέτα και γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα . Η πολυτέλεια και η χαλάρωση σας περιμένει...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΕ CHALET ΣΤΟ "ZEUS VILLAGE"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUZAKI PALACE HOTEL&SPA"

 Καθαρά Δευτέρα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται δύο Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Περιποίηση Προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ" ΑΠΟ 115€

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ(ΑΙΓΙΝΑ-ΠΟΡΟ-ΥΔΡΑ) ΜΕ 49€

 Μονοήμερη κρουαζιέρα στα γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα μόνο με 49€. Περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, πρωινό & χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση, από την “Olympic Cruises”.Αξίας 100€. 

 Γνωρίστε τα νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα με μία μονοήμερη εορταστική εκδρομή-κρουαζιέρα μόνο 49€ από 100€.Περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, πρωινό & χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση, από την “Olympic Cruises” !



Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ATRION HIGHLAND HOTEL"

 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια Kρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες σε μια πόλη με παράδοση και φυσικές ομορφιές! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CHLOE HOTEL"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 119€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ 139€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "OLYMPUS THEA HOTEL"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 119€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 365€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ATLANTIC PALACE"& ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AFKOS GRAMMOS LUXURY COLLECTION BOUTIQUE HOTEL"

 109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Νεστόριο Καστοριάς! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας με απεριόριστη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MYTHOS HOTEL" ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΘΗΝΑ 4*" ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ BANSKO ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "4*GRAND HOTEL BANSKO"

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ 185€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ-3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ 109€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ


  Καθαρά Δευτέρα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Αρχοντικό Φιαμέγκου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 209€ από 420€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και ένα Γεύμα ή Δείπνο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Πετάξτε τον χαρταετό σας και απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο προορισμό!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ 60€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ STUDIOS ZONTANOS ΣΤΟ ΑΣΚΕΛΙ ΠΟΡΟΥ ΑΠΟ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΜΑΡΤΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ-ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL PEZOULA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 73€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CASTRI" ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND FOREST METSOVO"

 200€ από 410€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό A la carte), σε δίκλινο δωμάτιο στο Μέτσοβο! Προσφέρονται 2 θεραπείες Face or Foot, Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna στο κέντρο Ευεξίας και Spa! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALAS RESORT&SPA"

 Αποδράστε στην πολυτέλεια του Alas Resort & Spa 4* στην Μονεμβασιά!! Από 75€ ανά διανυκτέρευση το άτομο σε Σουίτα, για Διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη ή 179€ για ένα 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 Άτομα, από Παρασκευή έως Κυριακή που περιλαμβάνει, διαμονή σε Deluxe Sea View δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, ένα γεύμα, μια θεραπεία σώματος για 2 άτομα, Welcome drink, ένα καλάθι φρούτα στο δωμάτιο, Early check-in & Late check-out, Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών και ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου, hammam, sauna, πισίνας και jacuzzi. Αρχικής Αξίας 310€. Έκπτωση 42%!!


 Υπερπολυτελές Alas Resort & Spa στη Μονεμβασιά! 189€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πλούσια πρωινά σε μπουφέ και πλήρη δείπνα) για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών σε δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου, hammam, sauna και jacuzzi και 1 θεραπεία σώματος για 2 άτομα, στο υπερπολυτελές Alas Resort & Spa στη Μονεμβασιά!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 89€ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

 Ζήστε στο... όνειρο της λίμνης Πλαστήρα με 2 ή 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, Early Check-in late και Late check-out, στον μαγευτικό Ξενώνα "Ονείρων Άκρη", στο γραφικό χωρίο Καστανιά της Λίμνης Πλαστήρα, κερδίζοντας έκπτωση έως 58%!!!

 Ξενώνας «Ονείρων Άκρη» στο χωριό Καστανιά στην Λίμνη Πλαστήρα! Επιλογή από 89€ για 2 διανυκτερεύσεις ή 119€ για 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, Early Check-in late και Late check-out!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ 145€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙς ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ 145€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 150€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ