What dont you understand?(ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?)Translate it!!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΤΑ ΦΩΤΑ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "EPIXENIA DRYAS"

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ/3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "EPIXENIA OFITEIA"

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "VERDELIS INN HOTEL"

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΟΦΙΤΕΙΑ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΕΙΝΟΣΙΦΥΛΛΟΝ"

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ 149ΕΥΡΩ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΧΟΡΕΥΤΟ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΡΩΣΙΑ(ΜΟΣΧΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΔΑΝΙΑ(ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND HOTEL COPENHAGEN 4*"

ΣΟΥΗΔΙΑ(ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ELITE PALACE 4*"

ΕΛΣΙΝΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "SCANDIC GRAND MARINA 4*"

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ&ΦΩΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΩΙΚΟΣ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ"



 Πρωτοχρονιά στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σπιτικό Λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες ή άλλα ροφήματα! Παρέχεται απεριόριστη καύση ξύλων και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΚΟΡΗΣΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 100ΕΥΡΩ

ΔΕΛΦΟΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "DELPHI PALACE"


99€ από 220€ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! 
 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στους Δελφούς μια ανάσα από την Αράχωβα, στο Delphi Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 249€ από 510€ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρονται γλυκά για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALKISTIS HOTEL"



 Πρωτοχρονια στην Πορταριά του Πηλίου!! 150€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις στο ALKISTIS Hotel, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και για τα 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για τις ημερομηνίες από 29 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου!!ΕΛΗΞΕ!!


 Πρωτοχρονιά στο υπέροχο Πήλιο! Ένα απο τα ωραιότερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel σας καλεί να καλωσορίσετε μαζί την νέα χρονιάΠαρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα. Late check in και late check out! ΕΛΗΞΕ!!
 ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ σε ένα απο τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ το Alkistis Hotel για 3μέρες/2νύχτες ΚΑΙ για τα 2 άτομα με 90 € αντί για 180€Παρέχεται Πρωινό και Σερβιρισμένο Βραδινό Γεύμα.Late check in και late check out!ΕΛΗΞΕ!!

 Για ένα εορταστικό τριήμερο (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα) με δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα και ημιδιατροφή ή με μόλις 139€ για 2 άτομα και 2 παιδιά έως 12 ετών και ημιδιατροφή στην μαγευτική Πορταριά Πηλίου στο Alkistis Hotel και αποδράστε τις γιορτές ποιοτικά και οικονομικά!ΕΛΗΞΕ!!

ΤΡΙΠΟΛΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 184ΕΥΡΩ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ"

 

Ετοιμάστε βαλίτσες για 2 και φύγαμε για Ζαγοροχώρια! Επιλέξτε από 129€, 3ήμερη ή 4ήμερη διαμονή, σε double room με υδρομασάζ, πρωινό, γεύμα, γλυκό καλωσόρισμα καθώς και επιπλέον έκπτωση για εστίαση ή δραστηριότητες όπως ποδηλασία, κανό ή πεζοπορία, στο ξενοδοχείο «Στις Καμάρες»!


ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 290ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "SIGNATURE TRAVEL"

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "GALAXA MANSION"

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 170ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΑΛΕ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ "ALEXANDER RESORT"

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕΡΡΕΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ&ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "REFANIDIS NATURAL LUXURY HOTEL&SPA"

BANSKO:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL MURA"

ΠΗΛΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΚΙΦΡΩΝ" ΜΕ 240ΕΥΡΩ




Εορταστική απόδραση στο βουνό των Κενταύρων! 320€, για 4 ημέρες, σε double room με τζάκι, για 2 άτομα, παραδοσιακό σπιτικό πρωινό, welcome drink και εορταστικό menu, στο Hotel Alkifron, στο Πήλιο!

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο βουνό των Κενταύρων το Μαγευτικό Πήλιο!! 240€ για 3 ημέρες /2 διανυκτερεύσεις, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και Ημιδιατροφή, σε Δίκλινο Δωμάτιο με τζάκι Πηλιορείτικης Αρχιτεκτονικής, στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων με Θέα τη Θάλασσα και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως και 5 ετών!! Αρχικής Αξίας 360€. Έκπτωση 34%.

 144€ για ένα διήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι ( ΔΩΡΕΑΝ τα ξύλα ) και χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό,πλήρες παραδοσιακό μεσημεριανό μενού,welcome drink,late check out,ΔΩΡΕΑΝ parking!Μία προσφορά για τα Καλά Νερά του Πηλίου,αρχικής αξίας 220€!


ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 129ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΡΑΧΘΟΣ ΧΑΓΙΑΤΙ HOTEL"

 129€ για ένα 3 ήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι για δύο άτομα,με πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Μία προσφορά για τα Τζουμέρκα,αρχικής αξίας 250€!

 Ονειρική χριστουγεννιάτικη απόδραση για 2 άτομα στα καταπράσινα και γραφικά Τζουμέρκα σε δωμάτιο με τζάκι, θέα στο ποτάμι, πλούσιο σπιτικό πρωινό, δωρεάν ξύλα, early check in & late check out στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο ξενώνα 4* ''Άραχθος Χαγιάτι'' - έκπτωση 50%!

 Χριστούγεννα στα Τζουμέρκα στο Άραχθος Χαγιάτι Hotel! 129€ για 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 3 διανυκτερεύσεις, σε δωμάτιο με τζάκι, πρωινό & Δωρεάν γεύμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "STRAZHITE" η "PIRIN HOTEL"

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ


 Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος - Εορταστική Προσφορά: 477€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, τζάκι και τζακούζι στο δωμάτιο σας! Ένας άνετος και πολυτελές ξενώνας σας περιμένει για να ομορφύνει τις φετινές σας γιορτές! 

ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΙ-ΓΡΕΒΕΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΓΚΑ"